Aanbod

Sporten of relaxen bij Sportcentrum Atlas

Aanbod bij Sportcentrum Atlas

Body Challenge

Body challenge is een total body workout die echt werkt. Door een combinatie van kracht en conditie verbrand je veel calorieën. Tegelijkertijd train je alle spiergroepen. Je kunt zelf je niveau bepalen. Daardoor is deze les geschikt voor iedereen die wil afvallen, conditie wil opbouwen of een strakker lichaam wil.

Body Shape

Body shape is een relatief rustige training op muziek. De nadruk ligt op uithoudingsvermogen en trainen met weerstand. Het doel is om alle spiergroepen van het lichaam te versterken. Hierdoor verbeter je je conditie en figuur.

B-Kick

B-kick is wereldwijd uitgegroeid tot een populaire workout. Je combineert aerobics, vechtsport, martial arts met opzwepende muziek. Je versterkt je lichaam, verbetert je coördinatie en hebt vooral heel veel plezier. Een hoge intensiteit en veel calorieën verbranden, dat is waar B-kick voor staat.  

Bungee Superfly

Stel je voor: jij, hangend aan een bungee-elastiek. Je springt, vliegt en duikt door de ruimte. Een full body workout met onbegrensde mogelijkheden. Dát is Bungee Super Fly. Trotseer de zwaartekracht en ervaar een workout die zó leuk is, dat je vergeet hoe hard je werkt. Voor iedereen die op een speelse manier het hele lichaam wil trainen. Om met de les mee te kunnen doen, moet je eerst deelnemen aan de workshop. Je krijgt dan uitleg over veiligheid en leert de basisstappen.

Club Power

Club Power kan het beste omschreven worden als fitness op muziek. Alle spiergroepen komen uitgebreid aan bod. De meeste oefeningen worden uitgevoerd met een speciale stang: de barbell. Het gewicht van de barbell kun je zelf bepalen met behulp van schijven, dus iedereen kan op zijn of haar eigen niveau trainen. De training is gericht op spierversteviging, afslanken en behoud van spiermassa. Een ideale training om snel in ‘shape’ te komen.

Combi Fit

Je kan in deze les alle lesvormen verwachten. De les is geschikt voor iedereen. Er komen geen moeilijke combinaties en pasjes in voor.Circuit training

Circuittraining heeft als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Tijdens een circuittraining doorloop je achter elkaar versterkende oefeningen voor het hele lichaam. Ook werk je aan je conditie, omdat je aan het einde van elke oefening niet echt rust neemt. Je loopt tussen de oefeningen door in rap tempo naar de volgende oefening. Hierdoor val je af, krijg je spiermassa en voel je je fit.

CT+

Een spierverstevigende- en conditionele les voor iedereen, mannen en vrouwen, gevorderden en beginners. Met behulp van gewichten, step, dumbbells en andere hulpmiddelen wordt het hele lichaam getraind. Iedereen kan op zijn eigen niveau trainen omdat het gewicht zelf kan worden bepaald. Daardoor is de les toegankelijk voor ieder sporter, ongeacht zijn of haar niveau. De opbouw van de les vindt in vier weken plaats, en in deze maand zal één spiergroep extra aandacht krijgen. Er wordt met muziek gewerkt maar ritmegevoel is niet noodzakelijk. Spieropbouw? Betere conditie? Gestroomlijnder lichaam? CT+ heeft het allemaal!

Fight

Fight is een groepsles die je met kickboks-technieken en extra krachtoefeningen snel fit maakt. Zonder lichamelijk contact train je het hele lichaam en bereik je een ijzersterke conditie. Tijdens de lessen gebruik je een bokszak, waardoor je spieren krachtiger en explosiever worden. Daarnaast zorgt de combinatie van diverse technieken ervoor dat je coördinatie en techniek verbeteren.

Garage workout Military & Endurance

Garage workout Military & Endurance is een les voor echte diehards die kracht en conditie willen verbeteren. Een ding is zeker: na deze les ben je moe, maar meer dan voldaan.

Garage workout gymnastics

Garage workout gymnastics is les voor mensen die houden van een uitdaging. Je traint flexibiliteit, core en kracht. Je hartslag blijft laag, afgewisseld met korte, intensieve workouts die je hartslag laten pieken. In de training vind je turnonderdelen terug. Je voelt je vrijer doordat je meer kunt met je lichaam.

Garage workout powerlifting

Garage workout powerlifting is een krachtsport die zich focust op de ‘Big 3’: squat, bench press en deadlift. Je leert de juiste techniek en voert ondersteunende oefeningen uit. Daag jezelf uit om zoveel mogelijk gewicht te verplaatsen. Deze les is geschikt voor beginners en gevorderden.

Indoor Cycling 

In een les Indoor Cycling geniet je van hetzelfde geweldige gevoel als van buiten fietsen. Train met meeslepende muziek, een enthousiaste docent en een rit vol uitdagingen. Heuvels, oefeningen en sprints, daag je conditie uit, bouw aan een sterke core en verbeter je conditie. Deze les is voor deelnemers van elk niveau. Indoor cycling base building

Tijdens de les Indoor cycling base building werk je aan je basisconditie en train je op bijna je maximale niveau. De les is ideaal voor zowel de beginnende als de gevorderde fietser die zijn basisconditie wil verbeteren. Tip voor wie van een uitdaging houdt: volg zaterdagmorgen achtereenvolgens de base building en indoor cycling les.

Hit conditioning

Tijdens de les Hit conditioning wissel je oefeningen af in circuitvorm. Met een High Intensity Interval Training combineer je trainen op een hoge intensiteit met rustmomenten. Door de hoge intensiteit bereik je binnen 40 minuten je doel. Intervaltraining is een handige manier om snel fit te worden. De les is geschikt voor deelnemers van elk niveau.

POWER HOUR

Ook snel vetverbranden en spieropbouwen in slechts 30 minuten? ‘Insanity’ is een hype voor een maximale interval training voor het gehele lichaam: een echte uitdaging voor zowel mannen als vrouwen.

Functional Bodyshape

Tijdens een functional bodyshape werk je aan alle onderdelen van fitness. Train je conditie, maximale kracht, flexibiliteit, explosiviteit, snelheid, coördinatie, behendigheid en balans. Een optimaal fit lijf en geest is het resultaat.

Fresh Balance

FreshBalance is een groepsles met een vaste structuur, veel variatie en zonder choreografie.  Je traint in een ontspannen, niet prestatiegerichte sfeer. Iedereen kan aan deze les meedoen. Je werkt aan cardio, kracht, stabiliteit, flexibiliteit en ontspanning. Hierdoor bereik je de ideale balans tussen een gezond lichaam en een heldere geest.

Pilates

Tijdens Pilates train je je houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus je op je lichaam en geest. Het is een goede workout waarbij je spiergroepen rond je buik, rug en bekken tegelijk versterkt en rekt. Zo krijg je een evenwichtig en soepel lichaam. Hiermee verklein je de kans op blessures en bescherm je je rug in het dagelijks leven.

Poweryoga

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga die is afgeleid van de Ashtanga yogavorm. Je neemt achtereenvolgens staand, zittend en liggend houdingen aan. Je voert deze houdingen direct na elkaar uit. Samen vormen de houdingen een serie, die per les verschilt. De houdingen ondersteun je met ademtechnieken en focus. De les eindigt met ontspanning van geest en lichaam.Yin yoga

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je houdingen vasthoudt. In de les versterk en versoepel je je pezen, bindweefsels en gewrichten. De houdingen rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Yin yoga verbetert de bewegelijkheid van het lichaam, dus maakt het leniger. Ook zorgt de les dat de gewrichten beter in conditie komen, dus sterker worden. De les brengt lichamelijke en mentale ontspanning.

Yang-Yin yoga
Combineer actie en ontspanning met deze gecombineerde yin en yang yoga les. Je begint actief met een serie krachtige en dynamische lichamelijke houdingen. De tweede helft van de les versterk en versoepel je pezen, bindweefsel en gewrichten door diepe rekkingen. Activeer en ontspan.

Flow yoga
Flow Yoga is een rustige yogastijl afgeleid van de Ashtanga yogavorm. Karakteristiek voor Flow Yoga is de zachte en vrije benadering van de houdingen. Je wisselt af tussen ontspannen houdingen en meer dynamische en statische houdingen, waarmee je kracht opbouwt. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor zowel beginners als gevorderden. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’. Die ondersteun je met je ademhaling.

Sixpack

Train de belangrijke buikspieren en onderrugspieren in groepsverband. Een sterke ‘core’ helpt je blessurevrij te blijven en de gedroomde sixpack te bereiken.

Sixpack+

In deze les werk je 30 minuten lang gericht aan de verschillende schuine en rechte buikspieren. Dit gebeurt met een groep mensen tegelijk op het ritme van de muziek. De leraar zorgt voor een gevarieerd aanbod aan oefeningen en stimuleert je om dit vol te houden.

Step Style

Step is een leuke variant van een normale aerobic en wordt uitgevoerd met behulp van een step. Een energieke les vol uitdagende choreografieën.

Zumba

Tijdens Zumba kun je heerlijk swingend dansen op Latijnse en andere internationale opzwepende muziek. Deze les geeft je een hoop plezier en tegelijkertijd verbrand je vet, verstevig je je spieren en verbeter je je conditie!

Voor uitleg van de jeugdlessen, zieFitkids/Teenfit

Jouw doel staat centraal bij Sportcentrum Atlas Volendam. Speciaal voor jouw doelstelling hebben wij diverse programma’s en activiteiten die jij gaat doen om jouw doelstelling te behalen!

Wil jij Afslanken?

 • Voor alle mensen van alle leeftijden
 • Speciaal programma op maat gemaakt
 • Voedingsbegeleiding
 • 5-Weken Programma

Vraag meer startinformatie aan via het aanvraagformulier.

Wil jij Sterker worden?

 • Voedingsbegeleiding
 • Personal Training
 • 8-Weken Programma
 • Speciaal voor alle leeftijden

Vraag meer startinformatie aan via het aanvraagformulier.


Wil jij Fitter worden?

 • Personal Training
 • 8- Weken Programma gericht op jouw doelstelling
 • Voor alle leeftijden
 • Ook voor zwangere vrouwen

Vraag meer startinformatie aan via het aanvraagformulier.

Vraag meer startinformatie aan of heb je een ander doel?

Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdagen contact met je op en gaan we met jouw doel aan de slag.

Door dit formulier te verzenden geef ik toestemming aan Sportcentrum Atlas om mijn persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen met relevante informatie. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid
Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Sportcentrum Atlas helpt jou Effectief afvallen

Biocircuit, circuittraining zonder wachttijd. Start nu

Meer informatie

Personal training voor het behalen van jouw doelen