Kinderopvang

Lekker sporten terwijl je baby, peuter of kleuter zich vermaakt bij onze unieke, gratis* kinderoppasservice. Ook dat kan bij ons!

Kinderoppasservice

Lekker sporten terwijl je baby, peuter of kleuter zich vermaakt bij onze unieke, gratis* kinderoppasservice. Ook dat kan bij ons!

Openingstijden kinderoppasservice

  • Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 11.30 uur (gratis*).
  • Zaterdag van 8.45 – 11.45 uur (€2,– per kind per keer).

*De kinderoppasservice is gratis voor leden met kinderen van 0 tot 4 jaar op doordeweekse dagen. Heb je een Basic abonnement en wil je de kinderoppasservice gebruiken, dan geldt een upgrade van €3,09 per week.

Laat je kind met een gerust hart achter bij onze goed opgeleide leiders. Je kind krijgt rond 9.30 uur fruit en iets te drinken en wordt optimaal vermaakt. We hebben een kindertoilet voor peuters en kleuters die zindelijk zijn. Neem schone luiers mee voor kinderen die nog niet zindelijk zijn. Zij worden hygienisch verzorgd door de leidsters. We adviseren je om bij het eerste bezoek kort aanwezig te blijven, zodat je kind kan wennen. Je kunt dan ook onbeperkt vragen stellen

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Door dit formulier te verzenden geef ik toestemming aan Sportcentrum Atlas om mijn persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen met relevante informatie. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid
Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Sportcentrum Atlas helpt jou Effectief afvallen

Biocircuit, circuittraining zonder wachttijd. Start nu

Meer informatie

Personal training voor het behalen van jouw doelen