Yoga

Bij Sportcentrum Atlas

Yoga

Flow yoga

Flow Yoga is een rustige yogastijl afgeleid van de Ashtanga yogavorm. Karakteristiek voor Flow Yoga is de zachte en vrije benadering van de houdingen. Je wisselt af tussen ontspannen houdingen en meer dynamische en statische houdingen, waarmee je kracht opbouwt. Hierdoor is de belasting voor je lichaam beperkt en zijn de lessen fijn voor zowel beginners als gevorderden. Centraal in de les staat de continue beweging van de ene yogahouding naar de volgende in een rustige en zachte ‘flow’. Die ondersteun je met je ademhaling.

Poweryoga

Power Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga die is afgeleid van de Ashtanga yogavorm. Je neemt achtereenvolgens staand, zittend en liggend houdingen aan. Je voert deze houdingen direct na elkaar uit. Samen vormen de houdingen een serie, die per les verschilt. De houdingen ondersteun je met ademtechnieken en focus. De les eindigt met ontspanning van geest en lichaam.

Yang-Yin yoga

Combineer actie en ontspanning met deze gecombineerde yin en yang yoga les. Je begint actief met een serie krachtige en dynamische lichamelijke houdingen. De tweede helft van de les versterk en versoepel je pezen, bindweefsel en gewrichten door diepe rekkingen. Activeer en ontspan.

Yin yoga

Yin Yoga is een yogavorm waarbij je houdingen vasthoudt. In de les versterk en versoepel je je pezen, bindweefsels en gewrichten. De houdingen rekken dieperliggende spieren en maken het bekkengebied los. Yin yoga verbetert de bewegelijkheid van het lichaam, dus maakt het leniger. Ook zorgt de les dat de gewrichten beter in conditie komen, dus sterker worden. De les brengt lichamelijke en mentale ontspanning.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Door dit formulier te verzenden geef ik toestemming aan Sportcentrum Atlas om mijn persoonlijke gegevens op te slaan en te gebruiken om contact met mij op te nemen met relevante informatie. Voor meer informatie bekijk ons Privacybeleid
Hartelijk dank! Je inzending is ontvangen!
Oeps! Er is iets misgegaan bij het verzenden van het formulier.

Sportcentrum Atlas helpt jou Effectief afvallen

Biocircuit, circuittraining zonder wachttijd. Start nu

Meer informatie

Personal training voor het behalen van jouw doelen